SEO 4 в 1

SEO 4 в 1 - инструмент за оптимизация на уеб сайта

Търсачките са основен инструмент, който потребителите в Интернет използват, за да открият даден сайт или да получат набор от предложения по предварително зададени параметри (ключови думи и фрази).

Усилията, които се влагат в SEO оптимизация, водят до дълготрайно подобряване присъствието на един сайт сред т.нар „органични“ резултати при търсене (често срещани под наименованието „натурални“ или „неплатени“) и увеличаване на трафика (брой посетители на сайта), поради което SEO оптимизацията се счита за най-качествената инвестиция във Вашия сайт. Тя се разделя на: On- page и Off- page оптимизация.

Включва:

1. SEO URL – пренаписване на URL на UTF8
Възможност за избор на персонализиран URL за всяка оферта или страница, включително и на кирилица - възможност за ръчно пренаписване на произволен URL в сайта с друг).

UTF8 url - въвеждане на кирилица на разширението на URL адреса, касаещо конкретна оферта:
Примери:

  • преди: https://www.imenafirma.com/ITALY_air.html

  • след: https://www.imenafirma com/италия-самолет


2. SEO meta - възможност за задаване на следните видове мета данни на всеки URL в сайта
Title - title за оферти, Title text на линкове, Заглавие h1, Meta keywords, Meta description, Alt на картинка, Label, Subject, Comment.

3. SEO Тагове / Етикети за произволен URL
Възможност за задаване на произволен брой тагове към всеки URL от сайта. Попълването им улесняват потребителя и търсачките в намирането на релевантно съдържание. Визуализират се в долната част на всяка страница/оферта в сайта.

4. XML SITEMAP за всички SEO URL-и и SEO тагове

  • Sitemap за всички SEO URL в сайта

  • Sitemap за всички Тагове / Етикети

Двата Sitemap-а представляват XML фийд към Google, който информира Google в реално време за добавени SEO URL-и и Тагове / Етикети.

Забележка: изисква SEO URL и SEO Тагове


Безплатно към пакета: Robots.txt


Предимства на SEO 4 в 1

  • без такса за външен SEO консултант

  • без месечни и годишни абонаменти

  • еднократно вграждане на SEO инструмент към сайта

  • цената включва първоначална въвеждаща консултация

Важно: цената e за една езикова версия на сайта
Ако част от изброените SEO опции вече са изпълнени за Вашия уеб сайт, цената подлежи на прекалкулиране (намаляване на стойността)

При въпроси, свързани с техническата реализация на услугата, може да се обръщате към нас на e-mail: sales@travel-b2b.com или на телефон 02/ 980 18 30